Et sjældent øjeblik...

10 måneder og frisk og frejdig…

…i hvert fald ifølge lægen. Vi var i dag ved lægen for at få tjekket op på ørerne. Infektionstallene så fine ud, og der var heller ingen væske i ørerne, men de var dog lidt nedsunkne, som ved forkølelse, så det gav god nok mening at han ikke kan lide at ligge på ryggen. Vi kunne give Panodil, men jeg er ikke specielt vild med det.. På den anden side, hvis han har ondt, skal der jo også gøres noget ved det… Må få købt noget, så vi i hvert fald har det.

Vi har været på besøg hos dagplejen i dag, og det gik så fint, trods jeg troede han ville være træt og havde tænkt, at vi bare kunne tage et hurtigt visit, men vi endte med at blive og spise formiddagsmad, og han var næsten ikke til at løsrive da vi skulle hjem.

Derudover har vi sovet! De sidste par dage har han taget en god lang eftermiddagslur, så det udnyttede jeg og faldt i søvn sammen med ham.

Hver måned tager vi billeder af ham, det nåede jeg også lige at få gjort i dag inden han skulle sove, har ikke fået lagt dem ind på computeren endnu, så indtil da, må I nøjes med et billede fra telefonen, taget i venteværelset hos lægen:

IMG_4197.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sjældent øjeblik...