Man ved, at man lige så godt bare kan stå op når...

Så tog vi hul på den sidste uge…

…inden det går løs med dagpleje. Synes det er hårdt. Hårdt at han skal overlades til en anden, hårdt at det ikke kun er mig der skal præge ham, hårdt at han stadig er så lille, at han ikke helt kan forstå det med at jeg kommer tilbage igen når jeg er ude af syne.

Vi er næsten lige kommet hjem fra besøg hos dagplejen, og han ser ud til at kunne lide at være der, og jeg synes også det er et godt sted, så på den måde er det ikke hårdt. Men ih, hvor ville jeg gerne kunne gå hjemme med ham til han skal i børnehave. Det er desværre bare ikke en mulighed, hvis vi skal blive boende her. Og at flytte er ikke en option.

I fredags var vi jo ude og besøge hans kommende børnehave – og det bliver KLART hans kommende børnehave. Bi er helt forelskede i stedet. En lille gårdbørnehave med plads til 15 børn, både vuggestue-børn og børnehavebørn. Der var faktisk ledig plads i vuggestuen, så vi stod pludselig i dilemmaet om han skulle starte der med det samme, så han slipper for at skifte. Men besluttede alligevel at holde fast i dagplejen.

Samtidig med at jeg frygter den kommende mandag og måned generelt, har jeg sjældent glædet mig så meget samtidig med. Det er snart december! Første december for Ludvig. Og jeg kan godt love at jeg går all in i år! De sidste mange år har julepynten bestået af den nisse man fik i et pakkespil eller måske et enkelt lys på bordet. Men i år har jeg været ude og købe en masse nyt pynt, og i går brugte jeg aftenen på at flette julestjerner og lave kræmmerhuse. Det var så hyggeligt, og bliver endnu mere hyggeligt om nogle år, når Ludvig også kan være med. Vi skal holde jul hjemme i år, så der er også nødt til at komme lidt julestemning ind i huset;) Morten tyvstarter også lidt på december og gik i gang med forberedelserne til klejner i går.

Nu ligger vi inde i sengen og putter efter en lang formiddag i dagplejen. Han faldt i søvn i bilen, så tog ham ind i sengen, og så har han sovet videre der med overtøjet på…

IMG_4212.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved, at man lige så godt bare kan stå op når...