Mareridt

Mareridt

Det første blogindlæg herfra er i virkeligheden meget sigende for vores situation pt.

Vi har sovet dårligt i nat. Igen i nat, skulle der måske have stået. Ludvig er 8 måneder gammel, og der sker så meget i hans udvikling lige nu, at han slet ikke kan finde ro til at sove om natten. Han er ikke ked af det, han er bare… Lysvågen… Står på alle fire og rokker og møffer rundt i sengen.

Nå, men når man så forsøger at få noget sporadisk søvn i mellem opvågningerne, så kommer man tit til at drømme en masse. I nat havde jeg mareridt. Jeg drømte, at Ergobaby bæreselen var slidt i laser, og helt ubrugelig. Ja, det er et sandt mareridt for os. Den bæresele bliver brugt i mange timer hver dag, og den er efterhånden lidt nusset. Men hvis den skal vaskes, skal vi jo undvære den imens den er i vaskemaskinen PLUS den tid, det tager at tørre… Ludvig nægter at ligge i hans barnevogn for tiden, så dagslurene foregår enten på maven af mig eller i sengen.

Vi skulle egentlig have været til babyrytmik i dag, men på grund af den hårde nat, vurderede jeg, at Ludvig ville blive for træt. Så vi tager en off-dag og får slappet godt af.

Lige et lille billede af ham ude i det dejlige efterårsvejr…

DSC05454

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12909941/?claim=xtfra56ganu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mareridt