Trætte

Hej igen!

Hej igen!
Ja, det er ved at være længe siden. Har nok lige skulle finde ud af hvordan det her blog skal fungere – skal det være med indlæg hver dag? – nej det skal det nok ikke, er ikke sikker på, at vores liv er indholdsrigt nok til det… Men jeg vil i hvert fald stræbe efter, at der kommer minimum to indlæg om ugen. Skal Det være med sponsorerede indlæg og reklamerer? – kan ikke afvise, at der kommer noget hen af vejen, arbejder nemlig på nogle interessante ting, men indtil videre er det på tegnebrættet, og bloggen forbliver ukommerciel. Pludselig skete der også personlige ting, som jeg ikke helt vidste om jeg var klar til at dele, og hvad gør man så, når det er en personlig blog man har? Kan være jeg deler det med jer en af dagene. Men ikke lige nu;)

Hvad er der så sket siden sidst? Alt og intet! På søvn-området er der nærmest intet sket. Gik i stå med søvn-tabeller osv., og bogen er nu afleveret på biblioteket, og jeg er tilbage til at drømme om en hel nats sammenhængende søvn. Til gengæld er der sket ALT i forhold til hans udvikling. Han kravler lystigt derudaf, ikke bare maver sig frem, men kravler! Sætter sig selv op nu, rejser sig op af ting konstant. Er begyndt at sige “kørelyde” når han ser en legetøjsbil, en traktor eller lignende (tæller det som første ord?!).

Og så er det ikke længere kun mig der dur længere. Nu dur jeg faktisk nærmest ikke, når far er kommet hjem fra arbejde. Den gør lidt ondt, men det er på den anden side også meget rart. Tror også far synes det er rart at føle sig lidt mere “vigtig”…

IMG_4173.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trætte